Το παιδικό μας τμήμα, συνεχίζοντας τις θετικές εμφανίσεις του, όπως και στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος που προκρίθηκε μέσα από μια διαδικασία 14 αγωνιστικών, καταλαμβάνοντας τη μία απο τις 2 πρώτες προνομιούχες θέσεις πρόκρισης, προκρίθηκε εκ νέου από τους 32 στη φάση των 16.

Με πολύ καλές εμφανίσεις στο μίνι πρωτάθλημα των τριών αγωνιστικών της φάσης των 32 και εξασφαλίζοντας την πρόκριση από τους 2 πρώτους αγώνες με ισάριθμες νίκες, το Παιδικό τμήμα του ποδοσφαίρου προκρίθηκε στη νοκ-άουτ φάση των 16. Στην τελευταία αγωνιστική και όντας αδιάφορο βαθμολογικά, ηττήθηκε εκτός έδρας με πολύ καλή εμφάνιση και άδικο σκόρ 2-1 από την ομάδα των Λύκων Δήμου Παύλου Μελά.

οι συνθέσεις των ομάδων:

..ΛΥΚΟΙ..                                  ΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 09.00         ..ΒΑΟ..

IMG_0807      IMG_0766          IMG_0808

 

Αναλυτικά η φάση των 32:

IMG_0811IMG_0809

 

 

Η κλήρωση της νοκ-άουτ φάσης των 16, που αφορά διπλούς αγώνες, θα γίνει μεθαύριο Τετάρτη στα γραφεία της ΕΠΣΜ  και αναμένεται με αγωνία από τους παίδες μας και τον προπονητή τους κ. Άκη Μαρίτσα, οι οποίοι διψάνε κυριολεκτικά για διάκριση. Στόχος  τους είναι ο τελικός της διοργάνωσης, που αφορά συνολικά τον νομό Θεσσαλονίκης των πολυάριθμων ομάδων και συμμετοχών στο πρωτάθλημα Παίδων και κόντρα σε μεγαθήρια και ιστορικές ομάδες στο Ποδόσφαιρο του νομού μας.