απέναντι στις Ελπίδες Ηλιούπολης (ΔΕΚΑ).

Μετά από ένα αμφίρροπο παιχνίδι, οι παίδες ηττήθηκαν τελικά με 52-57 στην παράταση.

Το παιχνίδι κρίθηκε κυριολεκτικά στη λήξη όταν ο Πόρτολος Αλέξανδρος έχασε μια βολή με το σκόρ στο 49-49 και τον υπολειπόμενο χρόνο στα 9″, με αποτέλεσμα να παιχτεί παράταση. Το παιχνίδι επηρέασε ο ελαφρύς, ευτυχώς, τραυματισμός του Μέρμιγκα στο πρώτο δεκάλεπτο με αποτέλεσμα να μη συνεχίσει στο υπόλοιπο του παιχνιδιού.

Συγχαρητήρια στις Ελπίδες Ηλιούπολης για την πρόκριση και καλή επιτυχία στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν το τελευταίο για την φετινή αγωνιστική περίοδο των παίδων.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους αθλητές και τους προπονητές για την προσπάθεια τους. Ήταν μια χρονιά που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και σίγουρα δίνει μεγάλη αισιοδοξία για το μέλλον μιας και η ομάδα ήταν «μικρή» σε ηλικία αλλά «μεγάλη» σε ψυχή και διάθεση. Αντεπεξήλθε με απόλυτη επιτυχία στην συμμετοχή της στον πρώτο και δυνατό όμιλο της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. κάνοντας 4 νίκες , χάνοντας 2 παιχνίδια στην παράταση και ένα παιχνίδι με τρίποντο στην εκπνοή του αγώνα.

Συγχαρητήρια στους «μεγάλους» της ομάδας , τον αρχηγό Θεόφιλο Μέρμιγκα, τον Αλέξανδρο Πόρτολο, τον Θωμά Σφέτσιο και τον Χρήστο Λάμπρο που βοήθησαν και υποστήριξαν τους μικρότερους σε αυτήν την προσπάθεια.

Κρίνουμε σκόπιμο να αναφερθούμε ειδικά και να ευχαριστήσουμε για την αγωνιστική εμφάνιση και το ήθος του τον Αλέξανδρο Πόρτολο για την φετινή του προσπάθεια και συμμετοχή.

Καλή συνέχεια σε όλους.

Σας ευχαριστούμε για τις εμπειρίες και τις εικόνες που μας προσφέρατε.