Συνεχίζοντας την παράδοση στο τουρνουά της Ηλιούπολης στις κατηγορίες Bambini και preJunior  οι μικροί μας αθλητές του τμήματος ποδοσφαίρου συμμετείχαν στους τελικούς της διοργάνωσης.  Η διοργάνωση αφορούσε τουρνουά 3 αγώνων σε όμιλο και διεξαγωγή αγώνων κατάταξης. Πραγματοποιήθηκε το διήμερο 29-30/5/2017 για τις προαναφερθείσες κατηγορίες και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία παρά την κακοκαιρία της πρώτης ημέρας.

IMG_1133

Το τουρνουά που διοργανώνει κάθε χρόνο ο ΓΣ Ηλιούπολης με τη συμμετοχή 30 συλλόγων απο την ευρύτερη περιοχή της κεντρικής Μακεδονίας, διοργανώνεται αυτές τις μέρες στο δημοτικό γήπεδο Ηλιούπολης.

Το τμήμα Bambini, εκπροσωπούμενο απο 9 αθλητές γεννημένους το 2010 και 2 του 2011 , με 3 νίκες σε 3 αγώνες απέναντι σε Πρωτέα Εύοσμου,Ομόνοια Σίνδου και Μελιτέα Θεσσαλονίκης και έναν προκριματικό απέναντι σε Αστέρα Αμπελοκήπων συμμετείχε στον τελικό της διοργάνωσης αντιμετωπίζωντας τους Κανονιέρηδες. Το τελικό σκόρ  3-1 σκόρπισε χαρά στους  λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές μας καθώς συνοδεύτηκε απο κατάκτηση τροπαίου.

IMG_1153

 

Το τμήμα preJunior με 3 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις απέναντι σε Ακαδημία Μύγδωνα, Κανονιέρηδες και Μελιτέα Θεσσαλονίκης πρώτευσαν στον όμιλό τους  και αντιμετώπισαν στον τελικό τη Νίκη Ευκαρπίας. Το τελικό σκόρ 3-1  δεν στεναχώρησε ιδιαίτερα τους αθλητές μας παρά το γεγονός οτι προηγηθήκανε στο σκόρ. Η συμμετοχή στον τελικό και η δεύτερη θέση πανηγυρίστηκε απο κοινού με τους μικρότερους αθλητές του Bambini.

IMG_1143

 

Ακολουθεί απόψε 31/5 και αύριο 1/6 η συμμετοχή του τμήματος Junior στις 20.00.