Το Junior του ποδοσφαιρικού μας τμήματος κατέκτησε το κύπελλο της κατηγορίας  του  στην Ηλιούπολη.

 

IMG_1155    IMG_1180

Με βάση την καλή αμυντική λειτουργία στους 2 δύσκολους αγώνες με Μέγα Αλέξανδρο Θεσσαλονίκης την πρώτη μέρα και με Μπέμπηδες Ιωνίας τη δεύτερη, καθώς και με επιθετικό πλουραλισμό στα 2 υπόλοιπα με Ακαδημία Μύγδονα και Λέοντες, το τμήμα Junior αναδείχθηκε νικητής του τουρνουά.

Οι 3 νίκες στον βαθμολογικό όμιλο ήταν με σκόρ  3-0 με Ακαδημία Μύγδονα, 1-0 με Μέγα Αλέξανδρο Θεσσαλονίκης, 3-0 με Λέοντες και έφεραν την ομάδα του Junior στον τελικό.

Αντίπαλοι στον τελικό βρέθηκαν οι Μπέμπηδες Ιωνίας. Οι Μπέμπηδες με 3 νίκες απέναντι σε ΓΣ Ηλιούπολης, Μέγα Αλέξανδρο Κιλκίς και Νέα Πολιτεία Εύοσμου επικράτησαν στον όμιλο τους, αλλά στον τελικό βρήκαν ένα αποφασισμένο για την κατάκτηση του τροπαίου σύνολο.

Οι Βυζαντινοί μας  επικράτησαν δίκαια με 1-0, χωρίς να κινδυνέψουν ουσιαστικά σε κανένα σημείο του τελικού  και χάνοντας σωρεία ευκαιρειών. Συνολικό παθητικό μηδέν! 4 αγώνες – 4 νίκες χωρίς να δεχθεί γκόλ η ομάδα μας!

 

IMG_1173   IMG_1177

Η κατάκτηση του κυπέλλου πανηγυρίστηκε από τους 11χρονους αθλητές μας, καθώς και από τους οπαδούς της ομάδας, που βρέθηκαν στις κερκίδες του δημοτικού γηπέδου Ηλιούπολης. Το κύπελλο απονεμήθηκε από τον πρόεδρο του Γυμναστικού Συλλόγου Ηλιούπολης, κ.Λάκη Παπαδόπουλο.

 

IMG_1159        IMG_1171

Ο απολογισμός του τμήματος  ποδοσφαίρου στο  7ο παιδικό τουρνουά του Γ.Σ. Ηλιούπολης είναι η συμμετοχή σε 3 τελικούς για τα 3 τμήματα του Β.Α.Ο και οι κατακτήσεις 2 κυπέλλων πρώτης θέσης.

Σειρά έχει η σημερινή Τελετή λήξης του Πρωταθλήματος και οι βραβεύσεις για τις ομάδες μας, που θα γίνουν στο γήπεδο του Μακεδονικού στην Πολίχνη στις 19.00.

Ακολουθούν 2 τουρνουά μέσα στο Σαββατοκύριακο 3-4/6 στην Πολίχνη και στη Νέα Πολιτεία Εύοσμου και 1 τουρνουά στο γήπεδο του Μεγάλου Αλέξανδρου Θεσσαλονίκης 9-11/6.