καθώς επικράτησαν εύκολα του Κεραυνού Ωραιοκάστρου με 77-52.

Οι απουσίες των Ζησόπουλου και Παπαευαγγέλου και η αδυναμία συμμετοχής λόγω τραυματισμού του Γ. Καρούζου δεν επηρέασαν ουσιαστικά την λειτουργία της ομάδας. Οι προσθήκες των εφήβων Ταζόπουλου Γιώργου, Μαγή Κων/νου και Σφέτσιου Θωμά ουσιαστικά κάλυψαν επαρκώς τις ανάγκες της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τον Θωμά Σφέτσιο η συγκεκριμένη συμμετοχή αποτέλεσε την πρώτη του επίσημη συμμετοχή με την ανδρική ομάδα. Κλείνοντας την μικρή αναφορά για τους έφηβους να συμπληρώσουμε και τον Κων/νο Πυδαράκη ο οποίος είναι ο τέταρτος της παρέας των εφήβων που συμπληρώνουν το roster της ανδρικής ομάδας.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν έμπρακτη απόδειξη της προσπάθειας που γίνεται από τον σύλλογο για να δοθούν ευκαιρίες και χρόνος συμμετοχής σε νέους αθλητές.

Καλή δύναμη σε όλους για τη συνέχεια Β.Α.Ο. 1926!!

Δεκάλεπτα: 23-18, 47-34, 63-42, 77-52

Διαιτητές: Φούντζηλας-Καρκαλέτσης

ΒΑΟ (Χριστοφορίδης-Νεστορόπουλος): Ταζόπουλος 12(1), Παπανικολάου 11(2), Χατζηκωνσταντίνου 10, Τζουβάρας 7(1), Ζηκούλης 2, Σφέτσιος, Πισιώτης 5, Βουνάκης 21(7), Καραγιαννίδης 11(1), Μαγής.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ (Γουναρίδης-Βαρυτιμίδης): Καλαϊτζής, Χονδρογεώργης 3, Αναγνωστόπουλος 3, Παπασωτηρίου 9(3), Γουλτίδης 7(1), Πολυχρονιάδης 3, Γογοδόνης 8, Παπλωματάς 7, Ριζόπουλος 5(1), Χουλιάρας, Μπακιρτζίδης 7.