Το όνειρο του F4 δεν ολοκληρώθηκε.

Με ήττα 66-56 από την αντίστοιχη ομάδα του Ν.Βότση, οι Παίδες ολοκλήρωσαν ένα πολύ όμορφο «ταξίδι» μέχρι τους 8 της Ε.ΚΑ.Σ.Θ.

Ήταν γνωστό ότι η αντίπαλη ομάδα είχε ποιότητα και αθλητικούς παίκτες. Το παιχνίδι ξεκίνησε με πολύ ενέργεια και πάθος από τους παίκτες μας. Καλές άμυνες και σωστές αντιδράσεις στην επίθεση δεν επέτρεψαν στον αντίπαλο να δημιουργήσει συνθήκες που θα έφερνε σκόρ και ψυχολογία υπέρ τους. Ουσιαστικά το δεύτερο δεκάλεπτο έδωσε το προβάδισμα και τη νίκη στους αντιπάλους αφού αυτή η διαφορά του σκόρ έμεινε μέχρι το τέλος.

Με αντεπίθεση στην 4η περίοδο το σκόρ διαμορφώθηκε στο 53-51. Σε αυτό το κρίσιμο σημείο, οι αντίπαλοι αθλητές κατάφεραν 2 εύστοχα σουτ 3 πόντων τα οποία έκριναν και τον αγώνα.

Το φύλλο αγώνα έχει ώς εξής:

Διαιτητές: Παπαθανασίου-Μπαχτσεβανόπουλος

Δεκάλεπτα: 15-15, 35-27, 52-42, 66-56,

Ναύαρχος Βότσης (Μανωλόπουλος-Μηντζαρίδης): Τσιώνης 12(2), Μαυρίδης 17(2), Βλαχόπουλος, Κωνσταντινίδης 6, Ιωάννου 13(1), Γεωργόπουλος 2, Οικονόμου, Ορλιακλής, Ντούνης 16.

ΒΑΟ (Αραϊτζογλου – Σαχάς): Εξίογλου 8, Γκαλέτσης 13(2), Καψάλης 10, Νάκος, Ταζόπουλος 16, Παρασκευάς 4, Στολτίδης 5(1), Παπαδόπουλος Μ., Αρχοντακάκης, Χατζόπουλος, Μάντης,Ευαγγελόπουλος, Κόκκαλης, Σακάρογλου.

Σίγουρα η φετινή πορεία της ομάδας αποτελεί μια μεγάλη επιτυχία για τους αθλητές, προπονητές και όλους τους υπόλοιπους αρωγούς της προσπάθειας. Οι εμπειρίες που αποκόμισαν οι αθλητές θα αποτελέσουν εφόδιο και στέρεα βάση για τη συνέχεια και το μέλλον τους όχι μόνο στον αθλητισμό.

Ένα ΜΠΡΑΒΟ σε όλους για την προσπάθεια, τη διάθεση και την συμπεριφορά που έδειξαν όλη τη χρονιά.

Ευχαριστούμε τους γονείς για τη στήριξη τη βοήθεια και τη συμμετοχή τους καθόλη τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Χωρίς αυτούς δεν θα ήταν δυνατή αυτή η επιτυχία.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ν.Βότση για την άξια νίκη και την επιτυχία συμμετοχής στο F4 της διοργάνωσης.

IMG_0189_resizeIMG_0170_resizeIMG_0045_resizeIMG_0002_resize