Φίλες και φίλοι

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και συνεχίζω μέχρι και σήμερα να ζω μαζί με την οικογένειά μου, τη σύζυγό μου Κατερίνα και τα τρία παιδιά μας, την Αναστασία, την Βίκυ και τον Κυριάκο-Μάριο , στις Συκιές.

Είμαι πτυχιούχος οδοντοτεχνίτης αλλά βιοπορίζομαι ασκώντας επιχειρηματική δραστηριότητα ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Από τα παιδικά μου χρόνια υπηρετώ τον αθλητισμό από διάφορες θέσεις. Υπήρξα καλαθοσφαιριστής του Β.Α.Ο., του ιστορικότερου συλλόγου στο Δήμο μας, επί δεκαπέντε συναπτά χρόνια με τον οποίο αγωνίστηκα από τις ακαδημίες ως την Β΄ Εθνική κατηγορία  . Στη συνέχεια ως διπλωματούχος προπονητής μπάσκετ εργάστηκα στις γυναικείες ομάδες του ΠΑΟΚ (πήρα πρωτάθλημα και κύπελλο), στον ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ (πρωτάθλημα και άνοδος στην Α2). Εργάστηκα επίσης στις ακαδημίες μπάσκετ του Μακεδονικού, του Αίαντα Ευόσμου.  Τα τελευταία επτά  χρόνια επέστρεψα και προσφέρω ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες μου στην αγαπημένη μου ομάδα το Β.Α.Ο.

Στις επικείμενες δημοτικές εκλογές κατέρχομαι ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην εκλογική ενότητα Συκεών με την παράταξη Άλμα στο Μέλλον και υποψήφιο δήμαρχο τον Λάζαρο Ωραιόπουλο γιατί πιστεύω ότι είναι επιτακτική πιά η ανάγκη ο Δήμος μας να ανανεωθεί σε πρόσωπα σε ιδέες και σε πρακτικές. Νέοι άνθρωποι, καταξιωμένοι στον τοπικό κοινωνικό στίβο, ξεκούραστοι και άφθαρτοι με διάθεση για προσφορά πρέπει να πάρουν την σκυτάλη, γιατί μπορούμε και καλύτερα, γιατί θέλουμε περισσότερα….  ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΗΣ