Το τμήμα Πετοσφαίρισης (Βόλεϊ), είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του για την χρονιά 2024-2025 με τους νέους προπονητές, Τσιουπλή Αστέριο, ο οποίος αναλαμβάνει τα τμήματα Γυναικών , Κορασίδων και Παγκορασίδων, καθώς και Πατίκα Δημήτριο, ο οποίος αναλαμβάνει τα τμήματα Ακαδημιών.

Η εμπειρία, η προπονητική κατάρτιση και η γνώση του αθλήματος από τους δύο προπονητές, σε συνδυασμό με την αμέριστη συμπαράσταση της Διοίκησης και του Τεχνικού Διευθυντή και προπονητή στο τμήμα Ανδρών, Σπύρου Γκολίτση, ο οποίος συνεχίζει για 2η χρονιά μαζί μας, αποτελούν εχέγγυα για μία απολύτως επιτυχημένη αγωνιστική περίοδο σε όλα τα τμήματα .

Ο Αστέριος Τσιουπλής για την συνεργασία του με τον Β.Α.Ο. :

«Ξέρω πολύ καλά σε ποιο ιστορικό σύλλογο έρχομαι. Ελπίζουμε σε μία καλή αγωνιστική χρονιά τόσο σε επίπεδο γυναικών, όσο και των αναπτυξιακών τμημάτων. Ευχαριστώ τον πρόεδρο κ. Τρελλόπουλο, τον έφορο κ. Χαρτόπουλο και τον γενικό αρχηγό κ. Γκολίτση για την τιμή και την ευκαιρία. Η προσδοκία όλων μας, είναι το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς να μας βρει όλον τον οργανισμό (αθλήτριες, διοίκηση, προπονητές, γονείς), ακόμη πιο αισιόδοξους για το μέλλον.»

Ο Δημήτρης Πατίκας για την συνεργασία του με τον Β.Α.Ο. :

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Βυζαντινό Αθλητικό Όμιλο για την δυνατότητα συνεργασίας στο πιο σημαντικό τμήμα πετοσφαίρισης, που είναι το αναπτυξιακό. Θέλω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας και να δημιουργήσουμε μαζί την επόμενη γενιά αθλητριών πετοσφαίρισης.»