Το τμήμα καλαθοσφαίρισης (μπάσκετ) του Β.Α.Ο., είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Νίκο Ελευθεριάδη, ο οποίος αναλαμβάνει τα τμήματα υποδομών του συλλόγου. Ο έμπειρος προπονητής με την ανάληψη των καθηκόντων του τίθεται στην πρώτη γραμμή της προσπάθειάς του Β.Α.Ο. να κάνει ένα ουσιαστικό νέο ξεκίνημα στην Ακαδημία του μπάσκετ.

Οι ειδικές του γνώσεις και ικανότητες, η αδιαμφισβήτητη εμπειρία του στα τμήματα ανάπτυξης του αθλήματος που προκύπτει από το πλούσιο βιογραφικό του, αλλά και ο επαγγελματισμός με την παιδαγωγική του επάρκεια, εγγυάται ότι οι αθλητές μας θα έχουν μια σεζόν πετυχημένη και γεμάτη μπάσκετ!

Ταυτόχρονα, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο προερχόμενος από τα σπλάχνα του Συλλόγου μας νεαρός προπονητής Θανάσης Μπεγλής, συνεχίζει μαζί μας!

Καλούμε τους αθλητές μας στην πρώτη συγκέντρωση του τμήματος καλαθοσφαίρισης για τη σεζόν 2024 – 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Β.Α.Ο. την Τρίτη, 3/9/2024 στις 18:00.