του Βυζαντινού για το τμήμα Καλαθοσφαίρισης.

Οι συνθήκες επιβάλλουν να υπάρξει ιδιαίτερη προσοχή στις υγειονομικές συνθήκες που επικρατούν.

Γι’ αυτό το λόγο ο Σύλλογος θεωρεί πρωταρχικό ζήτημα τον ιατρικό αρχικό έλεγχο όλων των αθλητών, προπονητών και μελών του επιτελείου της ομάδας. Ξεκινάμε με καθυστέρηση μιας ημέρας την προετοιμασία του τμήματος λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών και κυρίως διότι θεωρούμε απαραίτητες τις ιατρικές εξετάσεις και τις πιστοποίησεις ότι όλοι όσοι εισέρχονται στις εγκαταστάσεις του συλλόγου είναι υγιείς  χωρίς την παραμικρή αμφιβολία κρουσμάτων covid-19

Η Τρίτη 25/8 θα αποτελέσει ημέρα διαγνωστικών και ιατρικών εξετάσεων έτσι ώστε να υπάρξει η μέγιστη δυνατή ασφάλεια για τους αθλητές μας αλλά και για τους οικείους τους.

Την Τρίτη το πρωί θα πραγματοποιηθεί μοριακός έλεγχος PCR όλων των αθλητών, προπονητών και επιτελείου της ομάδας. Την Δευτέρα θα υπάρξει ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμα και την ώρα δειγματοληψίας.

Το βράδυ της Τρίτης στις 20.30 θα εξεταστούν επίσης όλοι από τον καρδιολόγο της ομάδας κο Θωμά Μπελεβεσλή για να ολοκληρωθεί έτσι ο ιατρικός έλεγχος του τμήματος.

Η πρώτη προπόνηση των τμημάτων θα πραγματοποιηθεί μετά τη λήψη των αποτελεσμάτων του μοριακού ελέγχου, πιθανολογούμε την Τετάρτη 26/8

Με τη διαδικασία αυτή θα είμαστε σίγουροι, τουλάχιστον για τις πρώτες μέρες ότι το περιβάλλον στο οποίο βρίσκονται οι αθλητές είναι ασφαλές. Κατά την έναρξη των προπονήσεων θα εφαρμόζεται πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο που έχει οριστεί από την Γ.Γ.Α.

Ευχόμαστε σε όλους μια υγιή και φυσιολογική αγωνιστική περίοδο.

Να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρία ιατρικού και επιστημονικού εξοπλισμού Αντισέλ Α.Ε. και τον κο Σταματόπουλο επιστημονικό υπεύθυνο του  Ινστιτούτου Εφαρμοσμένων Βιοεφαρμογών.