Πραγματοποιήθηκε εχθές, Παγκόσμια ημέρα κατά του Ρατσισμού, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, η εκδήλωση μας με τίτλο «Σκοράρουμε κατά του Ρατσισμού»
Η συμμετοχή των μαθητών του 53ου και 54ου δημοτικών σχολείων Θεσσαλονίκης υπήρξε εντυπωσιακή, ενώ η παρουσία παιδιών από τη Δομή προσφύγων Ωραιοκάστρου όπως βεβαίως και αθλητών και αθλητριών του ΒΑΟ έδωσε την ευκαιρία για ουσιαστική αλληλεπίδραση ανάμεσά τους.
Το κλίμα ενθουσιασμού και ικανοποίησης ήταν διάχυτο καθόλη τη διάρκεια της εκδήλωσης  ενώ κυριάρχησε η χαρά του παιχνιδιού και η μαγεία του αθλητισμού, καθώς τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τα αθλήματα του μπάσκετ, του ποδοσφαίρου, του βόλεϊ και της πάλης. Δεν έλειψαν τα διαδραστικά, βιωματικά παιχνίδια, η ζωγραφική και άλλες δραστηριότητες. Κυρίως όμως περίσσεψε η αλληλεγγύη, η ανεκτικότητα, η ευγενής άμιλλα και η αγάπη για τον αθλητισμό, γεμίζοντας μας όλους και ΄λες με αισιοδοξία για το μέλλον.
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς την διευθύντρια του 53ου δημοτικού σχολείου κα Κική Γιαννακοπούλου και όλες τις δασκάλες και δασκάλους των σχολείων που φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις μας, τον υπεύθυνο της κοινωνικής, μη κυβερνητικής οργάνωσης «ΑΡΣΙΣ» κο Θωμά Χαραλαμπίδη καθώς και τους προπονητές και προπονήτριες μας που εθελοντικά αλλά και καθοριστικά συνεβαλαν στην άψογη διεξαγωγή της εκδήλωσης.
Δίνουμε υπόσχεση ότι η χθεσινή μας «αθλητική-εκπαιδευτική» μας συνεύρεση είναι αφετηρία και όχι τελικός προορισμός και ανανεώνουμε το ραντεβού μας καθώς ο αγώνας κατά του ρατσισμού μας θέλει διαρκώς σε εγρήγορση!
Εις το επανιδείν!
skoraroume kata tou ratsismou2skoraroume kata tou ratsismou8skoraroume kata tou ratsismou7skoraroume kata tou ratsismou6skoraroume kata tou ratsismou5skoraroume kata tou ratsismou4skoraroume kata tou ratsismou3skoraroume kata tou ratsismou9