Μεγάλη νίκη στον τελικό του μίνι τουρνουά ποδοσφαίρου στη Σταυρούπολη πέτυχε η ομάδα του Junior του ΒΑΟ.

Το τουρνουά της κατηγορίας Junior(2006-07) διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Παύλου Μελά στη Σταυρούπολη το διήμερο 21-22/12 με τη συμμετοχή 4 ομάδων του τοπικού Παύλου Μελά Σταυρούπολης, του Μαγνησιακού Ιωνίας, της Ένωσης Ανθοκήπων Καρατάσου και του Βυζαντινού Αθλητικού Ομίλου.

img_0301img_0313

Η ομάδα μας επιβλήθηκε την πρώτη μέρα της αντίστοιχης του Ε.Α.Καρατάσου με το επιβλητικό 8-1 και τη δεύτερη μέρα της διοργάνωσης τη νικήτρια της πρώτης μέρας και διοργανώτρια ομάδα του Παύλου Μελά με 4-2.

Στον τελικό οι 10χρονοι ποδοσφαιριστές μας  απέναντι σε ένα παραδοσιακά αξιόμαχο σύνολο έδειξαν πρωτόγνωρη διάθεση συνεργασίας και ομαδικότητας στο παιχνίδι τους.

Στο πρώτο ημίχρονο έχοντας την κατοχή της μπάλας  χάσανε σορεία ευκαιριών  παρα το φτωχό 1-0, σε πολλές περιπτώσεις απο υπερβολικό ζήλο ομαδικότητας!

Το μοναδικό γκόλ του πρώτου ημιχρόνου  πανηγυρίστηκε έντονα γιατι προήλθε μετά απο πολλές κλασσικές χαμένες ευκαιρείες.

img_0315img_0316

 

Στο δεύτερο ημίχρονο πιο αποτελεσματικοί αν και με λίγότερες ευκαιρίες σκόραραν άλλες 3 φορές.  Το τελικό σκόρ 4-2 κρίνεται δίκαιο σύμφωνα με την εικόνα των ομάδων καθώς σε κανένα σημείο δεν αμφισβητήθηκε η ανωτερότητα της ομάδας μας παρα τις πολλές αλλαγές  και τη συμμετοχή παιδιών απο την κατώτερη ηλικιακά κατηγορία preJunior που δείχνουν οτι το μέλλον τους ανοίκει.

Στο τέλος του αγώνα δείγμα ευγενούς άμιλλας οι μικροί αθλητές χαιρετήθηκαν εν σειρά και αντάλλαξαν ευχές για τα Χριστούγεννα.

img_0321img_0323

Επόμενο αγωνιστικό ραντεβού την Τρίτη 27/12 στο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά του Ντίνου Κούη.

Καλά Χριστούγεννα.