Στους 8 της τελικής φάσης του πρωταθλήματος παίδων της Ε.ΚΑ.Σ.Θ.

Ήττα με γλυκιά γεύση τελικά αφού ουσιαστικά το σκορ του πρώτου αγώνα έδωσε την πρόκριση.

Σε ένα παιχνίδι γεμάτο αγωνία και άγχος για τους αθλητές μας, έχοντας εξασφαλίσει μια διαφορά 16 πόντων από το πρώτο παιχνίδι της σειράς με αντίπαλο την ομάδα του Ελληνικού κολλεγίου. Έδειξαν μια μέτρια εικόνα κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Τα πολλά λάθη και ο εκνευρισμός έδωσαν τη δυνατότητα στην αντίπαλη ομάδα να αποκτήσει ψυχολογία και να φθάσει τη διαφορά ακόμα και στους 17 πόντους.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν εντελώς διαφορετικό με το 3ο δεκάλεπτο να δείχνει επιστροφή στην «κανονικότητα» και την ομάδα μας να ξεκινάει πολύ δυνατά και γρήγορα να μειώσει το σκόρ στους -3. Η συνέχεια πάλι επιφύλλασε εκπλήξεις για τους φίλους της ομάδας με το 4ο δεκάλεπτο να προσφέρει δυνατές συγκινήσεις. Η ευστοχία στα σουτ 3 πόντων των αντιπάλων έδωσε ψυχολογικό προβάδισμα εκ νέου με το παιχνίδι να κρίνεται στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και την εικόνα των αθλητών του Ελληνικού κολλεγίου !!

Αναμένουμε την κλήρωση τις ερχόμενες ημέρες για τον αντίπαλο της επόμενης φάσης , που οδηγεί στο F4 της διοργάνωσης.

Η προσπάθεια όλης της χρονιάς ανταμείβει τους μικρούς αθλητές που κατάφεραν να βρεθούν στις 8 καλύτερες ομάδες της Ε.ΚΑ.Σ.Θ.

ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!

Συνεχίζουμε Β.Α.Ο. 1926 ………!!!

Διαιτητές:Ντόντης- Τασούμης

Δεκάλεπτα 10-15,24-38, 43-49,54-69

ΒΑΟ(Αραιτζόγλου) Εξίογλου 13, Γκαλέτσης 8(1), Καψάλης 14, Παπαδόπουλος, Νακος, Μάντης, Ταζόπουλος 15, Παρασκευάς 4, Στολτίδης, Αρχοντακάκης, Χατζόπουλος, Κόκκαλης

Ελληνικό Κολέγιο(Σαμακοβλης) Δακουρας 5(1), Σαρρής, Αβραάμ 18(3), Φίτσιος2, Κωτσιόπουλος 22(2), Καρακάσης, Καραγκούνης 2, Μπρουτζιώτης 11(1), Ζερβας, Καρβουνιδης 6